Tjänster

Reparationer av Entreprenadmaskiner

reparation och service av Entreprenadmaskiner

Eftersom din maskin gör mer nytta ute på fältet än i verkstan strävar våra erfarna reparatörer alltid efter att utföra service och reparation professionellt och så snabbt som möjligt. Ny eller gammal maskin, det spelar ingen roll – vi reparerar såväl begagnade maskiner som de senaste modellerna. Tillsammans med dig som kund tar vi fram en serviceplan utifrån modell och de skador som uppstått på maskinen. Detta är för att du ska få en klar bild över kostnader, vilka reservdelar som behövs och när du kan räkna med att ha din maskin i arbete igen.

Diagnostik

Diagnostik och felsökning

Sörmlands Maskin & Mek AB arbetar med utförlig diagnostik och felsökning i samband med service- och reparationsarbeten.
Vår programvara kan utföra diagnostik, felsökning och reparation på vissa typer av entreprenadmaskiner och alla typer av lastbilar samt personbilar.
Vi kan läsa och radera felkoder, ställa in parametrar och konfigurationer, samt göra justeringar och kalibreringar.

Fältservice

reparation och service på plats

En viktig och uppskattad del av vår verksamhet är vår fältservice. Det innebär att vi åker ut med våra servicebilar och utför underhåll och reparationer på plats. Vi har tre välutrustade servicebilar som är beredda att rycka ut om ni fått problem med er maskin under pågående arbete. Servicebilarna är bland annat utrustade med elverk, svets, hydraulslang-press, kompressor och lyftverktyg. Med dessa mobila verkstäder kan vi undersöka, serva och utföra en rad olika reparationer på plats så att din maskin snabbt ska vara i arbete igen.

Close
Go top